LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Ultimul targ imobiliar 2009: ofertele cresc, vizitatorii scad

Postat la 04 decembrie 2009 12 afişări

Dezvoltatorii au asteptari mari, chiar si in lipsa clientilor

Prima zi a ultimului targ imobiliar din Capitala nu a atras prea multi vizitatori, iar agentii de vanzari s-au cam plictisit, gasind tot felul de metode de a-si petrece timpul. Asezata pe scaun, cu pliantele in fata, o tanara domnisoara si-a scos pudriera cu oglinda si a inceput sa se aranjeze. O alta statea singurica pe o canapea si isi curata unghiile, aruncand priviri nervoase celor care se uitau la ea. Pentru unii, se vedea ca ziua a inceput devreme si ca plictiseala si-a facut loc pe fetele lor, drept pentru care, la un stand, doi colegi isi sprijineau cu tristete capetele avand privirea pierduta in spatiu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ultimul-targ-imobiliar-2009-ofertele-cresc-vizitatorii-scad-5153770
5153770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.