Tuca Zbarcea & Asociatii intra pe piata de insolventa cu propria firma

Postat la 09 februarie 2009 16 afişări

TZA Insolventa SPRL este noua entitate prin care casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii va gestiona proiectele de lichidare si insolventa de-acum inainte.

“Ne-am propus inca de anul trecut crearea unei entitati distincte care sa gestioneze actualele si viitoarele proiecte de reorganizari, lichidari si insolventa, cu scopul de a creste vizibilitatea practicienilor nostri pe aceasta piata”, a declarat Gabriel Zbarcea, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Miscarea este un raspuns firesc la cresterea inregistrata de aceste servicii in ultimele sase luni, atat in ce priveste deschiderea procedurilor de insolventa impotriva diversilor debitori, dar si pentru atacarea sentintelor pronuntate de instantele romane.

Societatea civila cu raspundere limitata (SPRL) cuprinde, in prima faza, o echipa de sapte practicieni in insolventa, coordonata de Robert Rosu, partener in cadrul departamentului de Litigii si Arbitraje al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Potrivit acestuia, evolutia crescatoare a cazurilor de insolventa pe rolul judecatorului sindic se va mentine si in perioada urmatoare, pe fondul lipsei acute de lichiditati, al intarzierilor la incasarea facturilor, al reducerii volumului de activitate a companiei sau chiar al blocajului financiar in care se afla principalii parteneri de afaceri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Avocatura,
Tuca Zbarcea & Asociatii,
litigii
/actualitate/afaceri/tuca-zbarcea-asociatii-intra-pe-piata-de-insolventa-cu-propria-firma-3886056
3886056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.