Treichl vrea sa amane listarea BCR

Postat la 27 februarie 2009 14 afişări

Cele cinci societati de investiii finanaciare au niciun interes sa grabeasca listarea BCR in acest moment, operatiunea putand fi amanata pana cand piata de capital va oferi conditii mai bune, a declarat Andreas Treichl, directorul general al Erste, actionarul majoritar al BCR.

El a adaugat ca desi este o obligatie asumata prin contract, nu crede ca AVAS va forta o operatiune pe care nici actionarii nu si-o doresc in prezent.

Potrivit contractului de privatizare al BCR, semnat in luna decembrie 2005, actiunile BCR vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, in maximum trei ani de la preluare, prin listare directa sau oferta publica, dar participatia Erste Bank nu va trebui sa scada sub pragul de 50% plus o actiune din capitalul social.

Cititi aici mai multe din deciziile conducerii Erste cu privire la listarea BCR la Bursa.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BCR,
Andreas Treichl,
listare,
Bursa,
Erste
/actualitate/afaceri/treichl-vrea-sa-amane-listarea-bcr-4004399
4004399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.