The Practice, partener strategic pentru Publicis Consultants

Postat la 23 ianuarie 2008 1 afişăre

The Practice, agentia de relatii publice a grupului Leo Burnett, a devenit reprezentantul exclusiv pe piata locala a Publicis Consultants, reteaua de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe, al patrulea grup de comunicare din lume.

Dupa cum a declarat Grabriela Lungu, Managing Partener al The Practice, prin acest parteneriat agentia va avea acces la cunostintele si experienta specialistilor Publicis Consultants, dar in acelasi timp va reprezenta interesele retelei in Romania.

“Parteneriatul nu l-am creat pentru a obtine mai multi clienti, ci pentru know-how, pentru ca vrem sa invatam lucruri pe care nu le stim inca. Daca vor fi clienti ai retelei care vor avea nevoie de servicii de relatii publice in Romania, noi vom fi bucurosi sa ii ajutam”, a declarat pentru BUSINESS Magazin, reprezentanta The Practice. Aceasta a afirmat totodata ca isi mentine previziunile pentru 2008 in ceea ce priveste cresterea cifrei de afaceri a agentiei cu 30%, fata de cei 700.000 de euro inregistrati in 2007.

The Practice s-a lansat in noiembrie 2006, iar pana acum a lucrat pentru 17 clienti. Printre acestia se numara MOL Romania Petroleum Products, Abbott Laboratories, Carpatcement Holding, SAP Romania, Lerida International, Leo Burnett, Starcom, GE Money, Brailact, Plaza Centers, Harley Davidson Bucharest si Westhouse Group.

Reteaua Publicis Consultants Worldwide, parte a grupului Publicis, al patrulea grup de comunicare din lume, a fost infiintata in 1993 si cuprinde 46 de agentii si 9 parteneri strategici in 24 de tari, inclusiv Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/the-practice-partener-strategic-pentru-publicis-consultants-2346318
2346318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.