Tender extinde activitatea Vulcan pe constructii

Postat la 17 decembrie 2009 15 afişări

Compania Vulcan Bucuresti (VULC), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a castigat un contract de executie a structurii metalice necesare unui pod pentru grupul elen de constructii Aktor.

. Prin acest contract Tender isi extinde activitatea din constructii, unde intentioneaza sa formeze un holding, alaturi de firmele SIRD, Eurostrade, Eurobeton, ICSH si Talc Dolomita - cu o cifra de afaceri totala de 55 mil. euro in 2008 -, similar Grupului Energetic Tender.

Structura metalica a podului va avea peste 140 de metri lungime, o greutate de 1.200 de tone si va fi destinata unui proiect de infrastructura derulat in Romania, cel mai probabil pentru contractul de largire la patru benzi a unui tronson din centura Capitalei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
Tender,
Vulcan,
Aktor,
SIRD,
Eurostrade,
Eurobeton,
ICSH
/actualitate/afaceri/tender-extinde-activitatea-vulcan-pe-constructii-5186476
5186476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.