Tavan prabusit la Iulius Mall din Cluj

Postat la 15 iunie 2008 67 afişări

Un tavan de la Iulius Mall s-a prabusit sub presiunea ploii duminica, in jurul orei 15,30, scrie Clujeanul. Cel mai afectat sector a fost cel de la parter.

Intr-un magazin de haine era cazuta o bucata mare de tavan, angajatii incercand sa salveze o parte din imbracaminte din apa.

Afectate sunt si zona food-court-ului, precum si hypermarketul Auchan. De asemenea, a fost inundata parcarea de la parter. O mare parte dintre magazine au fost inchise. Agentii de securitate incearca sa le interzica fotoreporterilor sa faca fotografii si i-au indemnat pe reporterii de la clujeanul.ro sa paraseasca incinta mall-ului.

Agentii de securitate au evacuat mallul si pentru siguranta nu mai lasa pe nimeni sa intre, nici macar pe angajati. "Am lucrurile inauntru si chiar lucrarea de licenta. Abia am apucat sa ies repede cu laptopul," a declarat una din vanzatoarele magazinului Man Maetti, Ligia Stanciu, care se afla la parterul centrului comercial.

Angajatii magazinelor afectate au afirmat ca situatia de fata e rezultatul indiferentei. "De vineri au inceput problemele. Si atunci cand a plouat a intrat apa in magazin, dar nu asa grav. Acum a cazut tavanul peste marfa, inauntru e inundat si s-a intrerupt curentul. Noi am anuntat centrul de informare, dar nu au facut nimic", povesteste Ligia Stanciu.

Cititi mai multe pe clujeanul.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iulus mall,
cluj,
tavan,
comert,
retail
/actualitate/afaceri/tavan-prabusit-la-iulius-mall-din-cluj-2710691
2710691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.