Tarom a lansat serviciul de asigurări de călătorie în parteneriat cu Travel Guard Chartis

Postat la 06 august 2012 20 afişări

Tarom şi Travel Guard Chartis, furnizor mondial de asigurări de călătorie şi servicii de asistenţă, au lansat produse de asigurare de călătorie şi asistenţă turistică special concepute pentru pasagerii care aleg să călătorească pe cursele companiei aeriene naţionale. Începand cu luna iulie, aproximativ 600 pasageri au beneficiat de serviciile de asigurare puse la dispoziţie de compania aeriană şi de Travel Guard Chartis.

Procesul de rezervare pentru achiziţionarea asigurărilor de călătorie este integrat în procesul de achiziţionare a biletelor de avion. "Includerea asigurărilor de călătorie în oferta Tarom reprezintă primul pas în diversificarea paletei noastre de servicii conexe transportului aerian pentru a le oferi pasagerilor noştri servicii complete de călătorie la standardele la care i-am obişnuit. Asigurarea de călătorie nu este obligatorie, dar indiferent de scopul deplasării este extrem de utilă, fie pentru călătoriile realizate în interes de serviciu, de afaceri, de muncă, pentru vizitarea rudelor şi prietenilor sau pentru cele de vacanţă", a declarat Andrei Popescu, reprezentant al Tarom.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tarom-a-lansat-serviciul-de-asigurari-de-calatorie-in-parteneriat-cu-travel-guard-chartis-9925832
9925832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.