Superschi in Carpati - cum vor arata statiunile montane in 2013, dupa o investitie de 65 mil. euro

Postat la 22 noiembrie 2010 33 afişări

"Superschi in Carpati", proiectul fostului ministru pesedist Dan Matei Agathon, reactualizat cu ocazia FOTE 2013, programate in februarie 2013 - asta le pregateste Romania turistilor care se vor lasa convinsi de campania publicitara initiata de Elena Udrea sa-si petreaca vacantele in "Gradina Carpatilor".

"Dom'le, master-planul ala al lui Agathon, <Superschi in Carpati>, era foarte bun, sa fim cinstiti, ar fi fost pacat sa nu-l folosim", argumenteaza edilul pedelist al Brasovului, George Scripcaru, resuscitarea proiectului pesedist de dezvoltare a infrastructurii de turism montan. "Da, dar daca nu era FOTE, tot degeaba, pe criza asta nu pupam noi nici un sfant pentru investitii", il "nuanteaza" colegul sau de partid si de functie de la Busteni, Emanoil Savin. "De-asta am si vrut sa facem FOTE, ca altfel nu ni s-ar fi alocat nici un ban", ii tine isonul si liberalul Vlad Oprea, edilul din Sinaia.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Carpati,
schi,
statiuni,
munte
/actualitate/afaceri/superschi-in-carpati-cum-vor-arata-statiunile-montane-in-2013-dupa-o-investitie-de-65-mil-euro-7736982
7736982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.