Starbucks face reduceri de preturi

Postat la 21 august 2009 99 afişări

Grupul american Starbucks, operatorul uneia dintre cele mai cunoscute retele de cafenele din lume, a anuntat ca va reduce preturile unor produse pentru prima data de la infiintare, in urma cu aproape 40 de ani, majorand totodata preturile altor bauturi.

Starbucks a majorat preturile constant din 1971 pana in prezent, fara a resimti vreodata scaderea numarului de clienti ca urmare a acestei strategii.

Compania, care opereaza cel mai mare lant de cafenele din lume, a anuntat anterior, in luna aprilie, ca va "ajusta" preturile pentru a se adapta cererii mai reduse, decizie luata de altfel de multi operatori de restaurante, transmite Reuters.

In Romania Starbucks functioneaza sase cafenele Starbucks, patru in Bucuresti, una in Cluj si una la Timisoara, operate in franciza de grupul elen Marinopoulos.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafenele,
starbucks,
preturi,
reducere,
bauturi
/actualitate/afaceri/starbucks-face-reduceri-de-preturi-4790844
4790844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.