Sindicatele: Metroul, RATB si CFR se opresc pe 1 iunie.

Postat la 26 mai 2010 11 afişări

Invatamantul se va afla in greva generala la 31 mai - este vorba despre o greva generala la care vor participa, in spirit de solidaritate, sectorul medical si functionarii publici. Acesta este doar inceputul - pe 1 iunie urmand sa intre in greva Metrorex, RATB, CFR si sectorul petrochimiei, au anuntat sindicatele, inaintea sedintei de guvern in care urmeaza sa fie aprobata scrisoarea de intentie pentru FMI.

Intregul sector public va fi in greva generala pe 4 iunie - aceasta fiind insa o data orientativa, intentia sindicatelor fiind aceea de a bloca Romania in data in care Parlamentul va vota motiunea de cenzura ce va fi depusa ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului in fata Legislativului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sindicate,
metroul,
RATB,
CFR,
/actualitate/afaceri/sindicatele-metroul-ratb-si-cfr-se-opresc-pe-1-iunie-6179491
6179491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.