Silviu Prigoana se apuca de comert cu papagali si veverite

Postat la 13 ianuarie 2010 25 afişări

Compania de salubrizare Rosal Grup, controlata de omul de afaceri Silviu Prigoana, isi va extinde din aceasta primavara domeniul de activitate prin cultivarea cerealelor si comertul cu animale exotice de companie.

"E un an greu si incercam sa ne dezvoltam pe noi domenii. Intentionam sa intram in domeniul agriculturii, prin cultivarea cerealelor", a declarat agentiei MEDIAFAX Valentin Dobre, directorul general al Rosal.

El a adaugat ca un nou segment pe care va activa Rosal va fi cel al comertului cu animale exotice de companie. "Este vorba de animale precum serpi, papagali sau veverite", a afirmat directorul Rosal.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Silviu Prigoana,
Rosal,
afaceri,
comert,
serpi,
papagali
/actualitate/afaceri/silviu-prigoana-se-apuca-de-comert-cu-papagali-si-veverite-5325411
5325411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.