Shimon Galon: Nimeni nu a anticipat criza. Vanzarea America House? Prost sa fii, noroc sa ai

Postat la 02 martie 2010 78 afişări

Shimon Galon (foto), cel care conduce de zece ani operatiunile locale ale companiei israeliene GTC si totodata unul dintre cei mai experimentati dezvoltatori imobiliari din Romania, admite faptul ca a fost luat prin surprindere de criza din real estate inceputa de aproape doi ani, dar nu are de gand sa renunte la proiectele locale. "Nimeni nu a stiut nimic. Toate sunt povesti. Vanzarea America House (cladire din vanzarea careia GTC a facut in 2007 un profit de 70-80 mil. euro -n.r.)? Prost sa fii, noroc sa ai.

In piata imobiliara s-a schimbat un singur lucru. Nu mai avem clienti si piata pentru aproape nimic. Cateodata, de dimineata, te trezesti si vezi ca nu mai ai clienti, nu mai este finantare. Asta s-a intamplat", a declarat Galon intr-un interviu acordat pentru ZF.

Galon, 57 de ani, a finalizat in Bucuresti trei proiecte de birouri (Europe House, America House si City Gate) inchiriate catre companii precum Orange, BCR, Rompetrol sau Romtelecom si peste 600 de apartamente in proiectele Rose Garden (Colentina) si FeliCity (Baneasa), in timp ce in tara a realizat trei centre comerciale sub brandul Galleria, in Suceava, Buzau si Piatra-Neamt.

Cititi un interviu cu Shimon Galon despre preturile caselor si cate mall-uri pot supravietui in Bucuresti si in tara pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/shimon-galon-nimeni-nu-a-anticipat-criza-vanzarea-america-house-prost-sa-fii-noroc-sa-ai-5681111
5681111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.