Seful MedLife investeste 2,5 mil. euro intr-o afacere cu ambarcatiuni si in turism

Postat la 05 octombrie 2008 48 afişări

Mihail Marcu, presedintele si unul dintre actionarii operatorului de servicii medicale MedLife, estimeaza ca va investi anul viitor circa 2,5 milioane de euro intr-o afacere cu ambarcatiuni, in construirea unui complex rezidential in Delta Dunarii precum si in alte sectoare adiacente

Mihail Marcu, care este si director general si actionar al importatorului de ambarcatiuni NauticLife, estimeaza ca valoarea pietei locale de ambarcatiuni, cifrata la 40 de milioane de euro, va ajunge in urmatorii doi ani la peste 72 de milioane de euro.

 

Pana in prezent, Marcu a investit 2,5 milioane de euro in afacerea NauticLife, care include si o componenta hoteliera si una rezidentiala, aceasta suma fiind directionata in special in construirea si inaugurarea unui showroom de 5.500 de metri patrati langa lacul Mogosoaia si catre asigurarea unui stoc permanent de ambarcatiuni.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/seful-medlife-investeste-2-5-mil-euro-intr-o-afacere-cu-ambarcatiuni-si-in-turism-3269394
3269394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.