Seful Eureko Pensii se muta in Olanda

Postat la 19 iulie 2010 37 afişări

Besim Jawad va pleca de la 1 septembrie de la conducerea Eureko Pensii. Locul sau va fi luat de Radu Bragarea, director de operatiuni in cadrul Alico Romania.

"Voi pleca pentru o pozitie de conducere tot in cadrul grupului, dar probabil voi lucra pe zona de asigur=ri, \n compania din Olanda", spune Jawad. Compania pe care a condus-o \nca de la infiintare se afla acum pe locul cinci in topul fondurilor de pensii private obligatorii si pe locul opt pe piata pensiilor private facultative, dupa numarul de participanti.

Mutarea lui Radu Bragarea dupa opt ani in care acesta a activat in cadrul Alico Romania. Aceasta este a doua plecare importanta din acest an la Alico, dupa ce in urma cu cateva luni fostul dircetor de marketing si vanzari, Mihai Popescu, a acceptat sa preia conducerea Aviva Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eureko,
pensii,
Besim Jawad,
Olanda
/actualitate/afaceri/seful-eureko-pensii-se-muta-in-olanda-6612856
6612856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.