Se deschide primul hotel pentru anvelope din Romania. Cat costa sa-ti "cazezi" patru cauciucuri timp de un an

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 martie 2011 380 afişări

Bucurestenii care nu au unde sa-si pastreze anvelopele de vara si iarna pot lua in calcul un nou serviciu dedicat depozitarii anvelopelor, proprietarii afacerii vizand un volum de peste 30.000 de anvelope cazate in 2011.

Principala problema a proprietarilor de masini din Bucuresti este depozitarea in conditii inadecvate climatic a anvelopelor de iarna sau de vara. Peste 60% din anvelope se deterioreaza partial sau total din cauza depozitarii defectuoase. Majoritatea proprietarilor de masini depoziteaza anvelopele in garaje improvizate, in curte sau in spatiile de depozitare din subsolul imobilelor ceea ce duce inevitabil la deteriorarea starii acestora la peste sase luni de depozitare. Companiile de servisare nu dispun de un spatiu mare si special amenajat climatic pentru depozitare, de aceea cele mai multe anvelope se uzeaza pe perioada depozitarii.

Pretul pentru depozitarea timp de 12 luni a patru cauciucuri de vara/iarna este de 200 de lei.

www.hotelanvelope.ro ofera preluarea anvelopelor de la una dintre vulcanizarile din reteaua de parteneri, depozitarea lor pe o perioada de 12 luni si punerea la dispozitie a setului de anvelope corespunzator fiecarui sezon, asigurarea anvelopelor pentru diverse riscuri (incendiu, cutremur, furt, deteriorare accidentala prin manipulare), verificarea anvelopelor la livrare (verifica starea anvelopelor, masoara gradul de uzura a caii de rulare, etc).

Capacitatea hotelului este de 50.000 de anvelope cazate anual, acest serviciu acoperind in acest moment numai piata bucuresteana. La deschidere hotelul are peste 40 de locatii partenere, disponibile pe www.hotelanvelope.ro, dar intentioneaza sa extinda aceasta retea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
anvelope,
iarna,
hotelanvelope.ro,
costuri
/actualitate/afaceri/se-deschide-primul-hotel-pentru-anvelope-din-romania-cat-costa-sa-ti-cazezi-patru-cauciucuri-timp-de-un-an-8063282
8063282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.