Samsung a lansat in cadrul CES doua mp3 playere care ne ajuta sa ne mentinem sanatosi

Postat la 08 ianuarie 2010 15 afişări

Samsung Electronics Co., Ltd. Companie ce activeaza in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale a lansat in cadrul CES doua MP3 playere dotate cu ecrane AMOLED si aplicatii de sanatate personalizabile.

Modelul IceTouch (YP-H1), ce deţine primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, are functia de DVD-player, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare. Modelul MyFit (YP-W1), care dispune de prima tehnologie ce promovează un stil sanatos de viata, ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programul de exerciţii. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB.

Cele doua mp3 playere lansate de Samsung vor fi disponibile in magazine in cea de-a doua jumatate a anului 2010.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Samsung,
CES,
MP3 player,
AMOLED
/actualitate/afaceri/samsung-a-lansat-in-cadrul-ces-doua-mp3-playere-care-ne-ajuta-sa-ne-mentinem-sanatosi-5291152
5291152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.