Samsung a intrat pe piata e-readerelor

Postat la 11 martie 2010 14 afişări

Samsung, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume a anuntat intrarea pe piata de ciitoare digitale, prin lansarea unui e-reader, dezvoltat in parteneriat cu Barnes&Noble.

E-readerul Samsung are un ecran de 6 inch, o memorie interna de 26 GB si un slot pentru card Micro SD care este capabil sa creasca marimea memoriei cu 16 GB, ne informeaza betanews.com. De asemenea, e-readerul are conexiune Wi-Fi, Bluetooth si microfon incorporate. In plus, e-readerul are capacitatea d a modifica paginile electronice prin sublinierea cuvintelor, si de asemenea ae rol de reportofon. Dispozitivul Samsung va iesi pe piata in aceasta primavera si va costa 299 de dolari, potrivit oficialilor companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Samsung,
lansari,
gadget,
e-reader
/actualitate/afaceri/samsung-a-intrat-pe-piata-e-readerelor-5737144
5737144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.