Samsung a intrat pe piata e-reader-elor

Postat la 07 ianuarie 2010 10 afişări

Samsung Electronics, producatorul de produse electronice si IT a intrat pe piata de e-readere prin lansarea a doua dispozitive cu ecran tactil pe care poti sa iti iei si notite cu ajutorul unui pix special.

Samsung E6 are un ecran de 6 inch, in timp ce E101 are un ecran de 10inch. Capacitatea de a lua notite pe care o au cele doua aparate diferentiaza modelele Samsung de celelalte e-readere de pe piata, insa functia suplimentara aduce si o marire a pretului. Daca un e-reader obisnuit de 6 inch costa 200 de dolari, Samsung E6 va costa 399 de dolari, iar modelul E101, 699 de dolari.

In plus, Samsung a semnat un parteneriat cu Google, in urma caruia va putea oferi utilizatorilor un milion de volume de carti digitale din biblioteca online Google.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Samsung,
e-reader,
E6,
E101,
lansare
/actualitate/afaceri/samsung-a-intrat-pe-piata-e-reader-elor-5282174
5282174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.