S-a vandut Romsys

Postat la 08 ianuarie 2008 1 afişăre

Fondul austriac de investitii New Frontier Holding a cumparat integral furnizorul de solutii si servicii de IT Romsys, fondat si detinut de omul de afaceri Marius Cojanu, valoarea tranzactiei nefiind anuntata public.

 Compania austriaca are ca scop crearea unui grup specializat in servicii IT in Europa Centrala si de Est, prin achizitii si acorduri de colaborare cu firme din zona. Romsys a avut in 2006 o cifra de afaceri de aproape 27 de milioane de euro si un profit brut de peste 4 milioane de euro, indicatori in scadere fata de anul precedent, ca urmare a lipsei unor proiecte majore de informatizare desfasurate de institutiile publice, principalii clienti ai serviciilor Romsys.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Romsys,
New Frontier Holding
/actualitate/afaceri/s-a-vandut-romsys-2326801
2326801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.