Rusia vrea sa introduca noi restrictii privind comertul si consumul de bere

Postat la 07 iulie 2011 50 afişări

Rusia pregateste noi restrictii referitoare la comertul si consumul de bere, informatie care a dus la scaderea preturilor actiunilor companiei daneze Carlsberg, lider pe piata rusa, transmite Reuters.

Un proiect de lege propus in Duma, camera inferioara a Parlamentului rus, prevede interzicerea totala a vanzarii de bere la chioscurile stradale, statiile de transport public, aeroporturi si benzinarii, prin care au loc circa o treime din vanzari la nivel national. Daca va fi aprobat, proiectul de lege va intra in vigoare in ianuarie 2013. O alta prevedere a documentului este interzicerea comercializarii berii in intervalul 11 p.m. - 8 a.m. Actiunile Carslberg au scazut cu 4,21% in urma informatiei. Carlsberg detine brandul Baltika, cel mai bine vandut pe piata din Rusia, unde compania are o cota de 40%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
consum,
bere,
restrictii
/actualitate/afaceri/rusia-vrea-sa-introduca-noi-restrictii-privind-comertul-si-consumul-de-bere-8452325
8452325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.