Rulajul TCE Logistica a trecut de 10 mil. euro

Postat la 18 decembrie 2007 1 afişăre

Cifra de afaceri a TCE Logistica a atins, dupa 11 luni din 2007, pragul de 10 milioane de euro. In noiembrie, TCE a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 40 de procente, depasind 1.2 milioane de euro

Divizia de logistica a a Grupului RTC va incheia ultima luna a anului o cifra de afaceri cu 40% mai mare decat anul trecut, potrivit datelor comunicate de catre companie. Din perspectiva volumelor de marfa, TCE Logistica a transportat in noiembrie 25 de mii de paleti - o crestere efectiva de 20 de procente fata de aceeasi luna a anului trecut.

La capitolul colete cresterea pe noiembrie este de 25 de procente, comparativ cu aceeasi luna de referinta din 2006. In temeni cantitativi (tone), compania a transportat in noiembrie 2007cu 30% mai mult decat in perioada similara a anului precedent. “Ultimul trimestru din 2007 se dovedeste a fi unul profitabil pentru TCE Logistica, investitiile de pana acum dovedindu-si eficienta”, a declarat directorul companiei, Sorin Sofian.

Pe segmentul Cargo, care aduce aproximativ 60% din veniturile companiei, compania a inregistrat o crestere de 35% fata de anul precedent. “TCE Logistica a ramas, practic, singurul jucator pe o piata a distributiei in timp real si asta se vede cel mai bine in cresterile substantiale ale numarului de livrari catre lanturile de hipermarket-uri, cash&cary etc.", sustine Sofian.

TCE Logistica este una din companiile incluse de Radu Octavian, proprietarul Grupului RTC, pe lista companiilor de vanzare. Omul de afaceri a vandut deja companiile Pay Store si Aqua Regis si a inchis Depozitul de Vinuri si Depozitul de Legume si Fructe. In plus, Radu Octavian si Vicentiu Zorzolan, ambii actionari ai companiilor AAV Group si Fashion Retail Group, cu activitati in retailul de imbracaminte si incaltaminte, au decis sa faca un schimb de actiuni in urma caruia fiecare a dobandit complet controlul asupra unei companii, iesind in acelasi timp din actionariatul celeilalte. Radu Octavian a ramas in urma acestui schimb in proprietatea Fashion Retail Group.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curierat,
TCE Logistica
/actualitate/afaceri/rulajul-tce-logistica-a-trecut-de-10-mil-euro-2310203
2310203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.