RTC a investit peste 3 mil. euro intr-un depozit de papetarie

Postat la 18 februarie 2009 168 afişări

Be Proffice, divizia de papetarie a grupului RTC, a investit peste trei milioane de euro intr-un depozit de papetarie. Distributia de birotica si papetarie a adus anul trecut grupului controlat de omul de afaceri Octavian Radu afaceri de 63 de milioane de euro.

Amenajat pe o suprafata de 10.000 de metri patrati, inchiriati in Chitila Logistic Park,  noul depozit de papetarie permite reducerea cu 60% a timpului de procesare pentru orice comanda de produse office (birotica si papetarie), cu 30% a suprafetei ocupate de marfa (prin depozitarea pe verticala), automatizarea tuturor proceselor si cresterea cu 200% a eficientei personalului, conform lui Relu Cirjan, directorul general al Proffice.  Divizia de distributie birotica si papetarie a grupului RTC detine o cota de aproape 25% dintr-o piata a produselor office de 300 milioane euro, avand o cifra de afaceri ce depaseste rulajul insumat al urmatoarelor 10 companii concurente.

Be Proffice, cea mai mare companie din cadrul divizie Proffice, a incheiat anul 2008 cu un rulaj de 63 mil. euro. "In 2009 suntem pe pierdere. Acum ne concentram mai mult ca oricand pe cresterea eficientei. Continuam sa facem disponibilizari, renuntam la anumite proiecte. Absolut orice este posibil", admite Octavian Radu, anuntand totusi ca RTC are un buget de investitii si achizitii de circa 10 milioane de euro anul acesta. 

RTC Holding cuprinde opt divizii de business, respectiv Diverta (retail de carte, jocuri video, muzica, film, IT si papetarie), Proffice (distributie de produse pentru birou si IT), Sistec&ProCA ( furnizor de solitii si servicii IT si distributie specializata de IT), Rafar (retail haine, incaltaminte si accesorii in franciza), Flaro (productie subansamble de plastic, mobilier si produse de birou), Rimobi (dezvoltare de proiecte imobiliare), TCE (curierat) si Sebra (francize de cafenele).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RTC,
investitie,
depozit,
comert,
Octavian Radu
/actualitate/afaceri/rtc-a-investit-peste-3-mil-euro-intr-un-depozit-de-papetarie-3948351
3948351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.