Romstal Leasing inchide jumatate din agentii

Postat la 16 decembrie 2009 18 afişări

Romstal Leasing, companie achizitionata in urma cu trei ani de grupul belgian KBC pentru suma de 70 mil. euro, intentioneaza sa inchida jumatate din agentiile pe care le detine in toata tara si sa renunte la un sfert din angajati, in conditiile in care activitatea s-a redus semnificativ fata de anul trecut, potrivit unor surse aproapiate companiei.

Astfel, compania intentioneaza sa inchida 13 din cele 26 de puncte de lucru pe care le detine in prezent si sa disponibilizeze 40 de angajati dintr-un total de 170, cea mai mare parte din posturile care urmeaza sa fie restructurate fiind din tara, din departamentele de vanzari.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
leasing,
Romstal Leasing,
agentii,
bani,
inchidere
/actualitate/afaceri/romstal-leasing-inchide-jumatate-din-agentii-5184352
5184352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.