Reteaua hoteliera cu tarifele de 25 de euro pe noapte vine si in Romania

Postat la 08 aprilie 2010 13 afişări

Grupul hotelier Golden Tulip va aduce in Romania, prin parteneriatul cu reteaua hoteliera franceza Louvre Hotels, patru noi branduri clasificate la doua si trei stele, atacand astfel segmentele “buget” si “economy”. Vestile bune nu se opresc aici, tarifele practicate de aceste hoteluri vor fi de 25-30 de euro/noapte, preturi foarte mici fata de cele aflate pe piata in momentul de fata

Vom intra in Romania cu patru noi marci hoteliere ce vor targeta piata "buget" si "economy". Hotelurile vor avea doua si trei stele, iar din punct de vedere al preturilor media se va situa undeva la 25-30 de euro pe noapte. Am ales aceasta varianta cu tarife joase pentru ca vrem sa creem solutii consolidate si nu castiguri pe moment.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
hotel,
tarife,
Golden Tulip
/actualitate/afaceri/reteaua-hoteliera-cu-tarifele-de-25-de-euro-pe-noapte-vine-si-in-romania-5838532
5838532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.