Retailerul român de îmbrăcăminte Tina R a intrat în insolvenţă

Postat la 21 octombrie 2011 78 afişări

Retailerul român de îmbrăcăminte pentru femei Tina R a intrat în insolvenţă, iar până la finele anului ar putea fi depus planul de reorganizare, care va cuprinde, printre altele, achitarea datoriilor, închiderea magazinelor neprofitabile, dar şi atragerea în acţionariat a unor investitori.

Administrator judiciar al Tina R a fost desemnat Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), care lucrează împreună cu firma la planul de reorganizare. Planul ar putea fi depus până la finalul anului, în funcţie de definitivarea tabelului de creanţe şi rezolvarea posibilelor contestaţii. Termenul de depunere a declaraţiilor de creanţă a fost stabilit de instanţă pentru data de 7 noiembrie. Procedura de insolvenţă a fost deschisă la cererea Tina R Distribuţie în data pe 23 septembrie, societatea manifestându-şi intenţia de a propune un plan de reorganizare prin care activitatea sa să fie redresată, potrivit unui comunicat al CITR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tina r,
insolventa,
comert,
haine,
afaceri
/actualitate/afaceri/retailerul-roman-de-imbracaminte-tina-r-a-intrat-in-insolventa-8887478
8887478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.