Restantierii firmelor de leasing pot vinde bunurile prin intermediul unui site dedicate

Postat la 22 decembrie 2009 22 afişări

Clientii companiilor de leasing care au achizitionat un bun prin acest sistem si se afla in incapacitate de plata a ratelor pot ceda contractul de leasing altor persoane interesate, acestia putand stabili legatura prin intermediul unui site web dedicat, lansat marti.

In prima etapa, site-ul www.cesiune.ro furnizeaza servicii pentru cedarea sau preluarea de masini, urmand sa fie dezvoltat si pentru echipamente si utilaje de lucru, barci, ATV-uri sau yachturi, se arata intr-un comunicat al Media Suport Services, compania care detine site-ul.

Firma dezvoltatoare a incheiat parteneriate pentru site cu TBI Leasing, OTP Leasing, Ager Leasing si Tiriac Leasing, acestea putand adauga anunturi de vanzare a masinilor returnate de la clienti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/restantierii-firmelor-de-leasing-pot-vinde-bunurile-prin-intermediul-unui-site-dedicate-5197358
5197358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.