Renault a mai inchiriat 5.000 mp de birouri in Pipera

Postat la 27 februarie 2008 1 afişăre

Renault isi muta sediul in Pipera, in Twin Towers Barba Center, a anuntat compania imobiliara Atisreal, care a reprezentat dezvoltatorul in aceasta tranzactie. Renault, care a fost asistata de compania imobiliara Cushman & Wakefield, a inchiriat, pentru o perioada de cinci ani, 5.000 de metri patrati de birouri in prima faza a centrului de afaceri.

La livrarea celei de-a doua faze, Renault va mai inchiria alte 5.000 mp in cladirea a doua.

Twin Towers Barba Center este amplasata pe Soseaua Pipera-Tunari si va avea in total o suprafata construita de 60.000 mp, divizata in doua cladiri identice. Fiecare imobil va avea cate zece etaje de spatii de birouri, in timp ce parterul si mezaninul vor fi alocate spatiilor de relaxare si petrecere a timpului liber.

Prima faza este aproape finalizata, spun reprezentantii Atisreal, a doua urmand sa fie terminata in cursul acestui an.

In urma cu aproape un an, o alta divizie a grupului Renault - Renault Technologie Roumanie - inchiriase aproape 10.000 de metri patrati de spatii de birouri intr-o alta cladire din zona Pipera, North Gate, dezvoltata de către Creativ Global Property, firma fondata de omul de afaceri Marius Ivan si partenerii sai irlandezi.

Atisreal, divizia de servicii imobiliare a BNP Paribas, a achizitionat recent Cornerstone International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata consultantei imobiliare din Romania. Cornerstone International, companie a carei echipa a activat pana in vara anului trecut ca franciza a CB Richard Ellis, a avut in 2007 o cifra de afaceri de trei milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/renault-a-mai-inchiriat-5-000-mp-de-birouri-in-pipera-2418666
2418666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.