RED Management, 100 mil. euro pentru un proiect imobiliar mixt in Constanta

Postat la 10 aprilie 2008 10 afişări

RED Management Capital, companie de investitii si dezvoltari imobiliare membra a grupului RED, va lansa astazi oficial proiectul World Trade Center Constanta, care va necesita investitii de 100 de milioane de euro

WTC Constanta va avea o suprafata totala de 130.000 de metri patrati si va reuni un centru comercial, doua cladiri de birouri, un hotel cu 250 de camere care va fi clasificat la patru stele la care se va adauga o arena de concerte cu o capacitate de peste 8.000 de locuri.

Centrul comercial va avea o suprafata inchiriabila de 36.000 mp si va fi finalizat in al treilea trimestru din 2009. Mall-ul va avea o structura pe cinci nivele, va dispune de 1.400 de locuri de parcare si va fi amplasat in apropiere de Poarta 3 a portului Constanta, urmand sa includa un hipermarket precum si un retailer de electrocasnice.

Principala ancora a World Trade Center Constanta va fi un hipermarket Carrefour, care se va ittinde pe o suprafata de 6.500 de metri patrati. Magazinele de dimensiuni medii si mici vor avea o suprafata inchiriabila cumulata de aprox. 20.000 mp. Reprezentantii companiei estimeaza ca traficul zilnic in zona noului centru comercial va ajunge la 25.000 de vizitatori, adica peste noua milioane de vizitatori anual.

Proiectul din Constanta a fost achizitionat de catre fondul austriac de investitii Immoeast, la fel ca si celelalte trei proiecte de centre comerciale dezvoltate de catre RED Management in Arad, Braila si Baia Mare. Pe langa cele patru centre comerciale, din care doua vor face parte din proiecte imobiliare mixte, RED Management Capital, dezvolta si proiecte rezidentiale in Bucuresti, Iasi si Baia Mare, precum si centre comerciale de dimensiuni mici in peste 20 de orase din tara.

Centrul comercial din Constanta se va alatura centrelor comerciale TOM si Tomis, deja existente, mall-ului City Park Mall of Constanta, care va fi inaugurat in acest an, precum si proiectului Polus Center, dezvoltat de catre TriGranit, acesta din urma fiind de asemenea achizitionat de catre Immoeast.

Mai multe amanunte despre factorii care vor diferentia centrele comerciale in contextul anuntarii spre dezvoltare a peste 100 de mall-uri si parcuri de retail, precum si informatii detaliate despre aproximativ 65 de centre comerciale, puteti afla din suplimentul BUSINESS Magazin intitulat Catalog de Centre Comerciale, care va aparea pe piata pe 16 aprilie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/red-management-100-mil-euro-pentru-un-proiect-imobiliar-mixt-in-constanta-2538675
2538675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.