RCS&RDS ofera din iunie abonatilor patru canale gratuite in format HD

Postat la 03 iunie 2010 9 afişări

|ncepand cu luna iunie, RCS&RDS va include gratuit in grila de programe TV a abonatilor patru canale de televiziune in format HD – Digi Sport HD, TVR HD, National Geographic HD si National Geographic Wild HD.

Astfel, clientii companiei vor putea urmari meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, dar si derby-urile Ligii 1 din Romania, La Liga din Spania, Premier League din Anglia, precum si Italia Seria A in format HD.

"Aceasta este doar intrarea pe segmentul serviciilor de televiziune HD. Vom continua cu un numar generos de programe HD, cat de curand", spune Niculae Plesa, vicepresedintele de operatiuni comerciale si de marketing al RCS&RDS.

Clientii noi vor plati un abonament lunar de 24 de lei (TVA inclusa), pentru a receptiona 86 de canale, dintre care 82 digitale si 4 in format HD. Abonatii actuali ai Digi TV prin cablu pot face trecerea catre programele difuzate in format HD daca solicita companiei echipamentul necesar pentru receptie, pus la dispozitie fie prin inchiriere, la un tarif de 10 lei pe luna, fie prin plata integrala, costul fiind de 350 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
HD,
canale. RCS,
RDS,
oferta
/actualitate/afaceri/rcs-rds-ofera-din-iunie-abonatilor-patru-canale-gratuite-in-format-hd-6262151
6262151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.