Razboiul mobililor: Vodafone Romania despre raportul France Telecom: numarul de cartele prepay e "total nerelevant"

Postat la 04 mai 2010 25 afişări

Evolutia numarului de cartele prepay din 2009 din portofoliul operatorilor de telefonie mobila din Romania este "total nerelevant" in conditiile in care multe sim-uri au fost distribuite gratuit pe piata locala, au declarat pentru ZF reprezentantii Vodafone, ca reactie la afirmatiile dintr-un raport al France Telecom, potrivit caruia "Cosmote continua sa castige cota de piata, in principal pe segmentul prepay, in detrimentul Vodafone".

"Numarul de SIM-uri pentru serviciile prepaid este total nerelevant, in conditiile in care foarte multe cartele au fost distribuite gratuit pe piata romaneasca, pe parcursul ultimului an", au precizat pentru ZF reprezentantii Vodafone Romania.

"In ceea ce ne priveste, nu urmarim sa avem cel mai mare numar de cartele <> pe piata, ci sa avem o buna performanta in ceea ce priveste veniturile generate si gradul de satisfactie a clientilor nostri", au adaugat reprezentantii Vodafone.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
cartele,
pre-pay,
France Telecom,
Cosmote,
Orange
/actualitate/afaceri/razboiul-mobililor-vodafone-romania-despre-raportul-france-telecom-numarul-de-cartele-prepay-e-total-nerelevant-6089710
6089710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.