Radu Craciun pleaca la Interamerican

Postat la 30 octombrie 2007 1 afişăre

Radu Craciun (45 de ani) a parasit functia de economist-sef la ABN Amro, dupa 10 ani de activitate in cadrul bancii. Craciun, unul dintre cei mai respectati analisti de pe piata bancara romaneasca va prelua functia de director de investitii la fondul de pensii private Interamerican Pensii

Radu Craciun (45 de ani) a parasit functia de economist-sef la ABN Amro, dupa 10 ani de activitate in cadrul bancii. Craciun, unul dintre cei mai respectati analisti de pe piata bancara romaneasca va prelua functia de director de investitii la fondul de pensii private Interamerican Pensii dupa recenta plecare a Emiliei Bunea - care detinea aceasta functie - la rivalii de la ING Fond de Pensii. Dupa prima luna a campaniei de vanzare pentru pensiile private, Intermerican a raportat aproape 70.000 de clienti, situaandu-se pe locul al cincilea intre cei 18 administratori autorizati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/radu-craciun-pleaca-la-interamerican-1018229
1018229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.