PubliMedia vinde publicitate pentru CanCan

Postat la 04 februarie 2008 68 afişări

PubliMedia International, compania de publishing a MediaPro, asigura de la 1 februarie 2008 servicii de distributie si vanzari de publicitate pentru cotidianul Can Can, editat de Can Can Media

PubliMedia International este una dintre cei mai mari companii de publishing de pe piata locala. Portofoliul PubliMedia include opt ziare, sapte reviste si doua ghiduri si acopera toate segmentele importante de piata: presa de business: Ziarul Financiar, Business Magazin, TARGET; ziar national de calitate: Gandul; presa pentru femei: Ce se intampla, doctore?, The ONE; ghiduri de TV si timp liber: ProTV Magazin, Time Out; reviste special interest: Descopera, ProMotor, go4it!; ziare locale: Clujeanul, Hunedoareanul, Bihoreanul, Sibianul, Banateanul, Ieseanul.

Compania Can Can Media opereaza pe piata de media din anul 2007 si este publisher pentru ziarul Can Can, suplimentul TV- Can Can TV si site-ul www.cancan.ro .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertising,
publicitate,
PubliMedia,
CanCan,
media
/actualitate/afaceri/publimedia-vinde-publicitate-pentru-cancan-2362899
2362899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.