Primul telefon cu ecran 3D

Postat la 08 mai 2010 24 afişări

Cum era de asteptat, nebunia 3D se extinde. Televizoarele au fost doar primul pas. Pentru producatori nu conteaza faptul ca nu prea ai continut 3D pe care sa-l vizionezi. Important e sa fie primii care vin cu ceva nou. Asa e si cu primul telefon cu ecran 3D.

Premiera vine, bineinteles, din partea celor de la Samsung, scrie Go4It. Producatorul coreean forteaza foarte mult in ultima vreme si este, fara indoiala, cel mai activ producator de telefoane mobile la ora asta.

Telefonul se numeste SCH-W960 AMOLED 3D. Este dotat cu un touchscreen capacitiv de tip AMOLED care masoara 3.2 inch si are o rezolutie WQVGA. Tot 3.2, dar MP, este si rezolutia camerei foto. Nu lipsesc din dotare tehnologii precum suportul HSDPA, Bluetooth sau slotul microSD. In plus, dispune si de un tuner TV, care constituie de mult o dotare standard in regiunea asiatica.

Mai multe despre telefonul 3D de la Samsung cititi pe www.go4it.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
IT&C,
telefon,
3D,
Samsung
/actualitate/afaceri/primul-telefon-cu-ecran-3d-6101363
6101363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.