Primele despagubiri

Postat la 27 noiembrie 2007 1 afişăre

Guvernul a platit saptamana trecuta primele despagubiri in bani pentru proprietatile nationalizate de regimul comunist: din fondul de circa 59 de milioane de lei pentru cei ce au ales despagubirea prin bani au fost onorate solicitarile a 21 de persoane, urmand ca zilnic alte 30-50 de persoane sa fie despagubite prin aceeasi metoda, pana la un plafon de 500.000 de lei.

Pentru cei ce au ales actiuni la Fondul Proprietatea, circa 2.000 de persoane, statul a inceput distribuirea dividendelor, dar valorificarea actiunilor n-are cum sa inceapa atata vreme cat Fondul nu se listeaza la bursa. Ultimul termen avansat pentru listare fusese jumatatea anului viitor, insa presedintele Consiliului de Supraveghere al Fondului, Alexandru Paunescu, a impins implicit termenul de listare cu cateva luni, declarand saptamana trecuta ca daca pana la 31 decembrie 2008 Fondul nu va fi listat, el isi va da demisia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fondul Proprietatea
/actualitate/afaceri/primele-despagubiri-1064368
1064368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.