Prima faza din Baneasa Rezidential, vanduta integral

Postat la 29 ianuarie 2008 2 afişări

Prima faza a proiectului Baneasa Rezidential, reprezentand 12 cladiri, cu 227 de apartamente, a fost vanduta integral, a anuntat astazi compania. Din totalul de 227 de apartamente (dintre care 18 penthouse-uri), 51 au fost finalizate in luna iulie 2007, restul de 176 urmand a fi finalizate si livrate clientilor in primavara acestui an.

Baneasa Rezidential reprezinta aproximativ 60% din suprafata totala a Proiectului Baneasa si va oferi la finalizare, un numar de 4.500-5.000 de unitati locative. Amplasat in nordul Bucurestiului, proiectul Baneasa se construieste pe o suprafata de peste 220 de hectare (circa 1% din actuala arie a Capitalei) si va necesita investitii de 1,8 miliarde de euro pana la finalizarea preconizata in 6-7 ani.

Pe langa locuinte, proiectul cuprinde si o zona comerciala - in care se afla magazine ale Metro, Carrefour, Bricostore, Mobexpert, IKEA, precum si mall-ul Baneasa Shopping City ce urmeaza a fi inaugurat in curand - si un parc de afaceri ce va incorpora peste 160.000 de metri patrati de birouri.

Proiectul este dezvoltat de compania Baneasa Investments, detinuta de un grup de firme controlate de omul de afaceri Gabriel Popoviciu si de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

Din totalul investitiei pentru intreaga zona rezidentiala, estimat la 1,3 miliarde de euro, pana acum au fost investiti 60 de milioane de euro, se arata intr-un comunicat transmis de Baneasa Rezidential. Lucrarile la zona rezidentiala au inceput in iunie 2005 si se estimeaza a se finaliza in 2015. Pe langa apartamente, proiectul prevede si constructia de case insiruite, vile si facilitatile necesare precum gradinite, scoli, posta, biserica, cluburi sportive, servicii medicale si modalitati de petrecere a timpului liber, ca parcuri, lacuri amenajate, spatii de joaca, piste de jogging si ciclism.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/prima-faza-din-baneasa-rezidential-vanduta-integral-2354719
2354719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.