Prigoana despre transformarea Casei Poporului in Mall: Nu va fi magazin, ci cu totul si cu totul altceva

Postat la 14 ianuarie 2010 46 afişări

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat ca a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, in varianta unicamerala, din Casa Poporului intr-o cladire pe care Nicolae Ceausescu o construise pentru Biblioteca Nationala a Romaniei.

El a precizat ca este vorba despre cladirea care se afla in fata Magazinului Junior. "Este vorba despre un proiect de lege pe care peste doua saptamani o sa il depun in Parlament, de mutare a Parlanentului Romaniei in Biblioteca Nationala. Acolo nu a fost niciodata Biblioteca Nationala, a fost o cladire construita de Ceausescu in vederea crearii unei biblioteci, ea a ramas in paragina de 20 de ani, acum a inceput intr-un avant pionieresc Ministerul Culturii sa faca investitie de 64 de milioane de euro, asa-numitul Mall Cultural, dar eu cred ca 300 de deputati sau senatori sau cum va fi in unicameral, au loc acolo, in cladirea aceasta, iar aceasta minunata cladire sa aduca plusvaloare poporului roman", a spus Prigoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/prigoana-despre-transformarea-casei-poporului-in-mall-nu-va-fi-magazin-ci-cu-totul-si-cu-totul-altceva-5332897
5332897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.