Prigoana despre informatiile privind cumpararea Realitatea TV: Cum sa fii interesat de un cal mort?

Postat la 14 ianuarie 2010 5 afişări

Omul de afaceri Silviu Prigoana, deputat PDL, a declarat, joi, referindu-se la informatiile potrivit carora ar negocia preluarea postului Realitatea TV si a Newsin, ca nu poate fi interesat de "un cal mort", afirmand ca trustul Realitatea-Catavencu are datorii la stat de 60 de milioane de euro.

"In momentul in care o sa ma duc sa ma relaxez precum Geoana la Vantu, probabil ca vom aborda si acest subiect, deocamdata nu am fost solicitat, nici verbal nici in scris pe tema asta", a spus Prigoana.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/prigoana-despre-informatiile-privind-cumpararea-realitatea-tv-cum-sa-fii-interesat-de-un-cal-mort-5333160
5333160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.