Preturile locuintelor in centrul Capitalei trec de 1.500 euro/mp, desi au scazut in ultimii doi ani

Postat la 23 aprilie 2010 6 afişări

Preturile la care sunt scoase la vanzare locuintele din centrul Bucurestiului depasesc nivelul de 1.500 euro pe metru patrat, desi in ultimii doi ani au scazut cu pana la 50%, zona Cismigiu fiind cea mai scumpa din Bucuresti, cu 1.747 euro pe metru patrat, potrivit imobiliare.ro.

"Dupa aproape doi ani de la instalarea crizei imobiliare, exista zone din Bucuresti in care pretul solicitat pentru apartamentele scoase la vanzare depaseste cu mult 1.500 de euro pe metrul patrat. Astfel, la sfarsitul primului trimestru din acest an, primul loc in topul zonelor cu cele mai scumpe apartamente din Bucuresti este ocupat de Cismigiu, cu o valoare medie de 1.747 euro/mp de suprafata utila. Urmeaza Dorobanti cu 1.669 euro/mp si Decebal cu 1.650 euro/mp. Clasamentul este incheiat de Floreasca, cu un pret mediu de 1.586 euro/mp si Aviatiei, cu 1.571 euro/mp", se arata intr-un comunicat al portalului imobiliar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/preturile-locuintelor-in-centrul-capitalei-trec-de-1-500-euro-mp-desi-au-scazut-in-ultimii-doi-ani-6042312
6042312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.