Preturile apartamentelor vechi vor scadea cu inca 30% in urmatorul an

Postat la 22 martie 2011 10 afişări

Preturile apartamentelor din blocurile construite inainte de 1989 in Bucuresti vor scadea cu peste 30% pana in primavara anului viitor, mai mult decat in cazul apartamentelor noi, unde reducerile vor fi de mai mica amploare, a declarat pentru MEDIAFAX Stefan Dumitrascu, arhitect sef al Sectorului 3.

"Pretul de executie, in Bucuresti, pentru un metru patrat standard de apartament se situeaza undeva intre 450 si 500 de euro. In cazul in care se ia in considerare si valoarea terenului pe care se construiesc aceste apartamente, un pret fara profit pe metrul patrat de apartament ar fi undeva la 600 de euro. Ce este peste aceasta suma poate fi considerat profit al dezvoltatorului", a spus Dumitrascu. El spune ca in statele din Europa profitul mediu pe segmentul de real estate este cuprins intre 11% si 18%, ceea ce ar insemna ca pretul unui apartament in Bucuresti nu ar trebui sa treaca de 720 de euro pe metru patrat construit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
ieftiniri,
locuinte,
clienti
/actualitate/afaceri/preturile-apartamentelor-vechi-vor-scadea-cu-inca-30-in-urmatorul-an-8083752
8083752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.