Praktiker a investit 2,2 mil. euro pentru extinderea magazinului din Ploiesti

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 noiembrie 2010 90 afişări

Reteaua de magazine Praktiker, liderul pietei de do-it-yourself (DIY), a investit 2,2 milioane de euro pentru exinderea cu peste 2.000 mp a spatiului din Ploiesti, care a ajuns astfel la aproape 8.300 mp.

"Extinderea de la Ploiesti este al treilea proiect de dezvoltare a retelei noastre pe care l-am finalizat de la inceputul anului, dupa largirea unitatii de la Deva si deschiderea magazinului de la Botosani. Suprafata pe care o avem in plus ne permite sa folosim cateva concepte noi, moderne, pe care le-am gandit pentru expunerea solutiilor de amenajare", spune Monica Hodor, director general interimar Praktiker Romania.

agazinul din Ploiesti a fost deschis 2003, acesta fiind printre primele inaugurate de Praktiker dupa intrarea pe piata din Romania. Unitatea a fost prevazuta din faza de proiect cu optiunea de extindere a suprafetei. Spatiul suplimentar de 2.076 mp de care dispune acum este distribuit pe raioanele Lemn, Constructii, Sanitare, Electrice si Gradina.

Reteaua a extins pana acum suprafata de vanzare pentru 7 magazine din reteaua existenta: cele trei unitati din Bucuresti, magazinele din Craiova, Cluj-Napoca, Timisoara si Deva. Reteaua Praktiker are in prezent 27 de unitati, suprafata de vanzare totala pe care compania o detine este de peste 180.000 mp. Valoarea investitiilor realizate in reteaua actuala ridicandu-se la aproximativ 270 milioane euro.

Pe piata mai sunt prezente retelele Bricostore, Dedeman, Ambient, Baumax, Hornbach, Obi, Mr. Bricolaje.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
extindere,
magazine,
Praktiker,
retea
/actualitate/afaceri/praktiker-a-investit-2-2-mil-euro-pentru-extinderea-magazinului-din-ploiesti-7716434
7716434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.