Plexus va investi 40 milioane de dolari într-o fabrică la Oradea, unde va angaja 250 de persoane

Postat la 03 aprilie 2012 105 afişări

Producătorul american de echipamente telecom Plexus va construi o fabrică la Oradea, investiţie de 40 milioane de dolari, care ar trebui să intre în exploatare peste un an cu 500 de angajaţi, faţă de cei 245 care lucrează în prezent la operaţiunile din România ale companiei.

Noua fabrică va fi construită în Eurobusiness Industrial Park Oradea şi va avea o suprafaţă utilă de 280.000 de metri pătraţi, potrivit unui comunicat transmis marţi de companie. Unitatea va putea fi extinsă ulterior, compania având la dispoziţie un teren adiacent. Fabrica va prelua operaţiunile actuale ale Plexus de la Oradea, de producţie de componente electronice şi marketing, care vor fi mutate din spaţiile actuale, închiriate. Plexus a început operaţiunile la Oradea în 2009, iar extinderea capacităţii de producţie este necesară pentru acoperirea cererii din regiune.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
plexus,
oradea,
echipamente telecom
/actualitate/afaceri/plexus-va-investi-40-milioane-de-dolari-intr-o-fabrica-la-oradea-unde-va-angaja-250-de-persoane-9471468
9471468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.