Plaza Centers investeste 38 mil. euro intr-un mall in Hunedoara

Postat la 28 iulie 2008 33 afişări

Dezvoltatorul de centre comerciale Plaza Centers intentioneaza sa construiasca un mall in orasul Hunedoara, printr-o investitie de aproximativ 38 milioane de milioane de euro. Compania a depus deja dosarul pentru obtinerea PUD-ului la Comisia de Urbanism a orasului Hunedoara

Terenul pe care va fi construit mall-ul are o suprafata totala de 41.000 de metri patrati si a fost cumparat in martie 2008. Lucrarile de demolare au inceput acum o luna si jumatate, terenul fiind acum pregatit pentru constructie. Plaza Centers va demara lucrarile de constructie imediat ce va primi autorizatiile necesare – compania estimeaza ca acest lucru se va intampla in aproximativ patru luni. Mall-ul va fi inaugurat intr-o singura etapa, la inceputul anului 2010. Conceptul proiectului a fost realizat de Chen Architects, o companie de arhitectura din Israel.

 

„Investim 38 de milioane de euro intr-un mall care va deveni inima orasului. Vom personaliza mall-ul in ceea ce priveste mixul de chiriasi, ce va fi special creat pentru locuitorii Hunedoarei si cei din imprejurimi”, a declarat Luc Ronsmans, country manager Plaza Centers Romania.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/plaza-centers-investeste-38-mil-euro-intr-un-mall-in-hunedoara-2828295
2828295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.