Plaza Centers incepe constructia mall-ului din Miercurea Ciuc

Postat la 03 iunie 2008 337 afişări

Compania de dezvoltare imobiliara Plaza Centers a anuntat ca a obtinut toate autorizatiile pentru construirea proiectului comercial Csiki Plaza Mall din Miercurea Ciuc

Investitia in proiectul Csiki Plaza Mall se ridica la 25 de milioane de euro, acesta urmand sa fie finalizat integral in 2009. Mall-ul va avea in jur de 14.000 metri patrati suprafata închiriabila, 29.000 metri patraţi suprafaţa totala şi 600 de locuri de parcare. Centrul comercial este construit pe locaţia unei foste fabrici, dezvoltatorul pastrand structura constructiei si demoland pereţii exteriori în vederea re-compartimentarii cladirii pentru a deveni functionala pentru viitorul mall.

“Construim primul centru comercial din Miercurea Ciuc, şi totodata singurul centru comercial pe o suprafaţa de 100 de kilometri. Ne vom respecta şi promisiunea facuta autoritaţilor locale, aceea de a realiza un sens giratoriu lânga mall şi de a repara şoseaua din jurul proiectului. Acestea vor ajuta la fluidizarea traficului din zona şi obţinerea unui acces mai uşor în mall”, a declarat Luc Ronsmans, country manager Plaza Centers Romania. Mall-ul va avea peste 70 de magazine, majoritatea de fashion, un supermarket, un magazin de produse electrice şi electrocasnice si restaurante.

 

Tot in 2009 ar urma sa fie inaugurat si proiectul Slatina Plaza, potrivit informatiilor furnizate de catre dezvoltator pentru suplimentul BUSINESS Magazin, Centre Comerciale. Plaza Centers mai are in dezvoltare alte doua proiecte de centre comerciale in Iasi si Timisoara, proiectul Casa Radio, in parteneriat public-privat, reprezentantii companiei declarand ca intentioneaza sa ajunga la o retea de 15 mall-uri in intreaga tara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/plaza-centers-incepe-constructia-mall-ului-din-miercurea-ciuc-2682655
2682655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.