Plaza Centers ar putea face al saptelea mall din Constanta

Postat la 07 octombrie 2008 69 afişări

Dezvoltatorul proiectului Dambovita Center, dezvoltat pe locul fostei Case Radio din Bucuresti, ar putea dezvolta un centru comercial in Constanta, compania achizitionand recent un teren in acest oras

Dezvoltatorul de centre comerciale Plaza Centers, care are pe plan proiecte care vor atrage o investitie cumulata de doua miliarde de euro potrivit estimarilor actuale, a achizitionat recent un teren in Constanta si "analizeaza oportunitatea de a dezvolta aici un centru comercial", potrivit reprezentantilor companiei.

 

Daca Plaza Centers va decide sa dezvolte un centru comercial in Constanta, acesta ar urma sa fie al saptelea centru comercial din oras, dupa cele deja existenta – Tomis Mall, TOM si City Park Mall of Constanta care a fost inaugurat in urma cu cateva luni, si cele trei aflate in diverse stadii de dezvoltare in prezent – un parc de retail dezvoltat de catre Meinl Europe Land, World Trade Center dezvoltat de catre RED Management si Polus Center, dezvoltat de catre Trigranit (ultimele doua au fost achizitionate de catre fondul austriac de investitii Immoeast).

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/plaza-centers-ar-putea-face-al-saptelea-mall-din-constanta-3278583
3278583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.