Petrom City va fi finalizat cu o intarziere de 9 luni

Postat la 03 decembrie 2009 74 afişări

Petrom City, viitorul sediu central al celei mai mari companii din Romania, va fi finalizat cu o intarziere de noua luni fata de termenul anuntat initial potrivit caruia terminarea lucrarilor urma sa aiba loc la sfarsitul acestui an. Proiectul de 130 mil. euro va gazdui circa 2.500 de angajati ai Petrom, fiind compus din cinci cladiri pe o suprafata de 100.000 mp in nordul Capitalei, la Straulesti.

"Datorita complexitatii proiectului, compania de constructii a cerut reprogramarea datei de finalizare.

La acest fapt au contribuit si un proces de autorizare mai lung decat se anticipa, precum si constrangeri pe piata muncii in 2007 si 2008", explica reprezentantii Petrom. Constructorul proiectului este firma austriaca Alpine.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Petrol,
rafinarie,
Petrom City,
sediu,
finalizare
/actualitate/afaceri/petrom-city-va-fi-finalizat-cu-o-intarziere-de-9-luni-5150382
5150382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.