Petrom ar putea renunta la Energy Holding

Postat la 16 ianuarie 2008 1 afişăre

Compania petroliera Petrom, controlata de grupul austriac OMV, va organiza o licitatie pentru selectarea unui firme care sa livreze diviziei de explorare si productie o cantitate anuala de 1,15 TWh, in urma acestui proces fiind posibila schimbarea actualului furnizor, Energy Holding

Contractul de achizitie a energiei va avea o durata de doi ani, cu incepere din 1 aprilie, se arata intr-un anunt al companiei petroliere. Ofertele pot fi depuse de furnizorii de energie interesati pana la 28 ianuarie.

Actualul furnizor de energie pentru divizia de explorare si productie a Petrom, cea mai mare a companiei, dar si pentru alte divizii, este Energy Holding. Petrom a semnat contractul cu Energy Holding in urma cu aproape doi ani.

Divizia de explorare si productie are cinci sucursale impartite in 16 diviziuni pe intregul teritoriu al Romaniei, iar consumul anual de electricitate al acestei divizii este de 1,15 TWh, reprezentatd 1,8% din consumul total al Romaniei. Pentru un contract de doi ani necesarul de electricitate al diviziei de explorare si productie este de 2,3 TWh.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
Petrom,
licitatie,
Energy Holding
/actualitate/afaceri/petrom-ar-putea-renunta-la-energy-holding-2337017
2337017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.