Patriciu: Razbunarea petrolului

Postat la 06 octombrie 2009 15 afişări

Place au ba, Dinu Patriciu a „tinut“ cele mai multe coperte ale revistei.

Pe buna dreptate, pentru ca a cumparat companii, a vandut companii, a fost arestat, dar a si acuzat, a restructurat si a declarat; in plus, a creat, in Rompetrol, o adevarata pepiniera de capitalisti - este vorba de investitori, manageri, antreprenori si avocati raspanditi acum in tot mediul de afaceri local.

Retinerea sa, in vara anului 2005, a fost un bun prilej pentru o retrospectiva, o istorie agitata a petrolului romanesc postrevolutionar. Spuneam atunci ca "in Romania exista zone ale mediului de afaceri care te maculeaza, indiferent de cat de curat esti". Patru ani mai tarziu, fraza isi pastreaza valabilitatea, ceea ce este cam trist.

Click aici pentru a citi materialul.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Petrol,
rafinarie,
Patriciu

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/patriciu-razbunarea-petrolului-4955150
4955150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.