Ovidiu Tender: In calitate de sofer si om de afaceri sper sa demareze proiectele de infrastructura

Postat la 11 noiembrie 2009 28 afişări

Omul de afaceri Ovidiu Tender, care controleaza grupul Tender, cu afaceri anuale de 250 de milioane de dolari, a realizat in ultimele doua luni doua tranzactii pe piata constructiilor de drumuri, dupa ce a preluat 51% din actiunile companiilor Eurostrade si Eurobeton din judetul Giurgiu.

Urmatorul pas pentru Tender va fi formarea unui holding in constructii similar Grupului Energetic Tender, prin care va ataca licitatiile pentru lucrari de infrastructura.

"Acesta este obiectivul principal, mai ales ca avem experienta foarte fericita a Grupului Energetic Tender, unde am integrat intr-un singur holding companii cu activitati complementare si astfel am readus la profitabilitate companii cu o situatie financiara precara. La fel ne dorim sa actionam si in cazul companiilor de constructii SIRD, Eurostrade, Eurobeton, ICSH, Talc Dolomita, mai ales ca majoritatea sunt companii foarte sanatoase.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ovidiu-tender-in-calitate-de-sofer-si-om-de-afaceri-sper-sa-demareze-proiectele-de-infrastructura-5098326
5098326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.