Ovidiu Bîrsă: Muncă multă, succes garantat

Autor: Andra Stroe Postat la 27 octombrie 2022 68 afişări

Ovidiu Bîrsă: Muncă multă, succes garantat

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: director comercial

Companie: Edenred România

Număr de angajaţi: 200

Număr de colegi aflaţi în subordine: 89 (12 direct şi 77 indirect)

Experienţă: Şi-a început călătoria profesională alături de Edenred acum 11 ani, în diverse roluri de coordonare. Rolul actual acoperă coordonarea diviziei comerciale, care reuneşte activităţile tuturor departamentelor cu impact direct în relaţia cu clienţii.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?           

Ambiţia. Este important să ne setăm obiective ambiţioase, atât pe plan profesional, cât şi personal. Practic, este ceea ce ne-a făcut să progresăm atât de mult. Şi aş adăuga multă muncă, iar dacă reuşim să le dozăm corect, succesul este garantat.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                       

Nimic. Acesta este răspunsul. Cred că cel mai bine este să ne bucurăm de tot ce avem, să ne concentrăm pe acest aspect şi să lăsăm „ce nu avem, dar ne dorim” să ne surprindă.

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?       

Familia mea frumoasă şi, desigur, Ştefan, băieţelul meu. Familia joacă cel mai important rol în viaţa noastră şi cred că atunci când eşti împlinit şi ai un echilibru în viaţa personală, poţi genera rezultate remarcabile şi pe plan profesional, într-un mod eficient.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?                                                

Aş spune 9, pentru că mereu este loc de mai bine. Sunt mândru de tot ceea ce am realizat până acum şi sunt sigur că este doar începutul. Victoriile îţi conturează reputaţia şi îţi cresc motivaţia, însă parte din evoluţia noastră este datorată lecţiilor învăţate din greşeli.

Cine este mentorul tău?                                                         

Tata, pentru mine, este sinonim cu respectul, corectitudinea şi spiritul de învingător. În plus, de-a lungul timpului am întâlnit mulţi manageri, dar doi dintre ei s-au remarcat şi m-au marcat. De la unul dintre ei am învăţat cum ar trebui să fiu eu, iar de la celălalt cum nu ar trebui să fiu.

Ce te motivează?          

Dorinţa de a avea un impact pozitiv în vieţile oamenilor. Este important ca, la sfârşitul zilei, să pot spune că am făcut ceva care a contat, pentru cineva – familie, prieteni, colegi, clienţi sau pur şi simplu, necunoscuţi. Empatia este o sursă de evoluţie, din punctul meu de vedere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Ovidiu Bîrsă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.