Organizatorii tiMOn: Doua fonduri s-au arat interesate de achizitia a 800 de apartamente

Postat la 13 octombrie 2008 26 afişări

Doua fonduri de investitii s-ar fi aratat recent interesate de achizitia a 800 de apartamente noi din Bucuresti, potrivit organizatorilor Targului Imobiliar National (tiMOn)

"Faptul ca doua fonduri de investitii sunt interesate, in urma evenimentului din septembrie, de achizi]ia a peste 800 de apartamente noi in Bucure[ti demonstreaza ca Romania este in continuare o piata atractiva pentru industria imobiliara", a declarat directorul tiMOn, Vlad Vlasceanu, facand referire la editia targului care a avut loc in luna septembrie.

 

Potrivit datelor comunicate de catre o parte dintre expozanti catre organizatorii targului, numarul de apartamente vandute pe proiect a fost in medie de cateva unitati pe toata perioada targului. Astfel, printre altele au fost vandute patru apartamente in cadrul ansamblului Primavara Lujerului, sapte apartamente in cadrul Lotus Cismigiu, doua in cadrul Regal Residence, doua vile vandute in cadrul proiectului L&C Real Estate, sase apartamente s-au vandut din cadrul Obor Towers si trei in cadrul Olympus Residence.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
apartamente,
vanzari,
tiMON,
investitori
/actualitate/afaceri/organizatorii-timon-doua-fonduri-s-au-arat-interesate-de-achizitia-a-800-de-apartamente-3305709
3305709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.